miercuri, 29 aprilie 2015

Calatori prin lume


Dupa ce tatal meu, cu ambele picioare amputate a plecat sa faca ocolul lumii cu caruciorul pentru a aduna fonduri in vederea intretineri noastre. Familia noastra sa destramat. Eu urmand sa dorm la o bunica. Aveam 11 ani cand mi-am sunat tatal si l-am rugat sa se intoarca acasa. Abea de atunci am inceput sa traiesc adevarata copilarie. Dar din pacatate nu a fost prea lunga, pentru ca tatal meu s-a imbolnavit foarte grav si au urmat lungile drumuri pe la spitalele din Cluj. Rezultatul era acelasi, in Romania nu putea fi operat. Asa ca in 2014 dupa ce am ramas si fara locuinta pe care primaria a retrocedato fostilor proprietari, am hotarat sa pornim la drum cautand alte tari unde tatal meu ar mai fi avut o sansa sa traiasca. Dupa multe peripetii, eu neavand decat 14 ani, purtandu-mi rucsacul in spate si impingand carutul tatalui meu pe drumurile europei, am ajuns la Paris. (In toata aceasta perioada am dormit in cort si ne-am preparat singuri mancarea). Aici ne-au asteptat doi vechi prieteni de-ai tatalui meu, care ne-au condus la locuinta lor unde ne-au cazat trei saptamani. Tot cu ajutorul acestor oameni am reusit sa obtinem de la asistenta sociala franceza locuinta gratuita la hotel. Intre timp tatal meu a facut un nou infarct. A fost internat in spital si i-au fost montate la inima trei stenturi. Tot la acest spital unde am cunoscut un medic roman, am obtinut si promisiunea de-al opera pe tata de anevrism la aorta. 

Dar pentru ca nu am obtinut "Aide Medicale" toate interventiile trebuie sa le platim. Montarea stenturilor ne costa peste 7500€.

Analizele pentru operatia de aorta costa peste 800€.

Iar medicamentele pentru o luna costa in jur de 500€.
Acesti bani trebuie sa-i platim inainte de efectuarea operatiei. Intre timp eu am reusit sa ma inscriu la scoala in Paris. 

VAROG, AJUTATIL PE TATAL MEU SA TRAIASCA.

Am construit acest blog pentru a da posibilitatea celor care ne urmaresc si doresc sa ne ajute, sa o poata face. 

       Pentru ca donatiile dumneavoastra sa ajunga la noi, puteti folosi contul paypal apasand pe butonul donatii, puteti face transferul prin email, prin western union, transferuri bancare sau cecuri. Pentru orice amanunte va rog sa m-a contactati apasand pe butonul contact.

 Pentru imformatia dumneavoastra arat ca resursele noastre financiare s-au terminat in urma cu cateva lunii si de atunci ne alimentam in general cu conserve primite de la diferite centre  sociale. De mare ajutor ne-au fost si sumele de banii pe care le-am primit de la cateva biserici romanesti din paris. De aceea un ajutor iricat de mic din partea dumneavoastra, est binevenit. Va multumesc. Cei care doresc sa ne puna intrebari o pot face apasand butonul contact. 
V-oi posta regulat orice noutate care apare in viata noastra. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu